Brusselse wachtdienst 1733

Ons wijkgezondheidscentrum zal vanaf juli 2023 niet langer een eigen wachtdienst voorzien op weekavonden (maandag tot en met donderdag). De Brusselse Wachtdienst verzekert algemeen geneeskundige zorg in Brussel op weekavonden en -nachten, tijdens het weekend en op feestdagen. Daarom schakelen wij volledig naar deze wachtdienst over, zowel tijdens de week, als in het weekend.  Onze artsen zullen vanaf nu meer wachten opnemen in deze Brusselse wachtdienst. Dit was al zo op vrijdagavonden en in het weekend.

 

Bij een dringende medische vraag, kan u na 19u en voor 8u ’s ochtends terecht bij het nummer 1733. Zij zullen u info geven over de beschikbaarheid van de arts van wacht, en de bereikbare huisartsenwachtposten. Meer info over de Brusselse tweetalige wachtdienst vind u op deze website: Brusselse wachtdienst

U kan ook op onze website terecht voor alle info: Wachtdienst

 

Belangrijk:

Het is mogelijk dat u remgeld moet betalen bij het bezoek van een arts of een consultatie bij de wachtpost. U mag het attest hiervan meebrengen naar de Brug en wij storten u dit bedrag terug.

 

Indien u zéér dringend medische hulp nodig heeft, hoeft u niet eerst naar het nummer 1733 te bellen. Dan is de Spoedgevallendienst van het dichtstbijzijnde ziekenhuis uiteraard de snelste weg.

 

 

Wij danken u voor uw begrip!